Tietoa meistä

Visioomme kuuluu pystyä tarjoamaan persoonallisia, kestäviä ja ajattomia tuotteita, jotka kertovat tarinaa. Myymme valikoituja antiikki-, vintage- ja designtuotteita.

Me Villa Vintagella pidämme suuressa arvossa kestävää kulutusta ja hitaampaa elämäntyyliä. Haluamme yksinkertaisesti suojella ympäristöämme, osallistua itse sekä kannustaa muita kestävämpään kulutukseen.

Meidät löytää vuoden ympäri Käldingen vanhasta kyläkoulusta Lillandetin kylästä Nauvossa, sekä kesäkuukausina myös Nauvon vierasvenesataman puodeilta.

Juuri nyt teemme suurta remonttia Käldingen koululla, joten aukioloaikamme vaihtelevat. Seuraa meitä Facebookissa tai Instagramissa nähdäksesi ajankohtaiset aukioloajat!
Normaalisti olemme auki to-su klo 10-16.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää!

Otamme vastaan

Otamme vastaan huonekaluja, tavaroita ja esineistöä. Pyynnöstä ja tilanteen mukaan teemme myös talojen ja tilojen tyhjennyksiä. Kaiken ei tarvitse sopia meidän valikoimiimme, pidämme huolen loppujen tavaroiden kierrätyksestä tai hävittämisestä.

Ota yhteyttä!

Ostamme

Ostamme kuolinpesiä ja erilaisia kokoelmia tai valikoituja tavaroita. Ota rohkeasti yhteyttä hinta-arvioiden tekemisestä tai tiedusteluista valikoimastamme.

Talojen tyhjennyksissä keskitymme vahvasti kestävyyteen ja kierrätykseen. Ne tavarat, jotka eivät päädy meidän valikoimiimme tyhjennyksissä toimitetaan eteenpäin hyväntekeväisyyteen tai kierrätykseen.

Jokainen talo, tila ja tilanne on erilainen, jonka vuoksi räätälöimme palvelumme aina asiakkaan tarpeisiin sopiviksi. Tyhjennysten yhteydessä tarjoamme apua myös tavaroiden arvioinnissa, jälleenmyynnissä tai esimerkiksi loppusiivouksessa. Tavoitteemme on, että molemmat osapuolet tuntevat olonsa tyytyväisiksi!

Arviot ja luennot

Me teemme myös arviointeja yksilöllisille esineille sekä järjestämme luentoja antiikista ja sisutuksesta. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjousta palveluistamme!

Vuokraamme

Vuokraamme myynnissä olevia esineitä sekä huonekaluja esimerkiksi rekvisiitaksi valokuvaus- tai videokuvaustarpeisiin. Vuokra on 20% myyntihinnasta 1-5 päivän ajalle ja 30% yli 5 päivän vuokrille (+ alv 24%). Pidempiaikaisiin vuokriin tai suuren määrän yhteydessä voimme neuvotella hinnasta tapauskohtaisesti, otathan yhteyttä!

Toimialue

Toimialueemme ulottuu koko Suomeen. Vain veneellä saavutettavia tyhjennyskohteita voimme ottaa tällä hetkellä vastaan vain Turun saaristossa ja mahdollisesti Länsi-Uudenmaan saaristossa.

Tuotteemme

Kaikki tuotteemme ovat käytettyjä, mikä tarkoittaa, että niissä voi olla jälkiä käytöstä. Osa tuotteistamme voivat olla hyvinkin vanhoja, eivätkä välttämättä aina vastaa tämän päivän ensiluokkaisuudelle asetettuja standardeja. pieniä naarmuja, ilmakuplia tai normaaliksi kulutukseksi luokiteltavia asioita saattaa esiintyä, mutta pyrimme esittelemään tuotteen kunnon mahdollisimman tarkasti. Mahdollisista kolhuista ja suuremmista vaurioista ilmoitetaan aina.

Käytämme hinnoittelussa käytettyjen tavaroiden voittomarginaaliverotusta.

Yhteystiedot

Sähköposti: villavintagesecondhand@gmail.com
Puhelin: 050 576 4477
Facebook: @villavintagesecondhand
Instagram: villavintagesecondhand