Ostamme

Ostamme

Ostamme kuolinpesiä, erilaista kodin tavaraa, irtaimistoa ja yksittäisiä esineitä, ota rohkeasti yhteyttä arvioinneista ja hintojen neuvottelusta. Tyhjennykset tehdään keskittyen erityisesti kestävyyteen sekä kierrätykseen. Mitään ei heitetä pois hyödyttömänä, sillä tavarat, jotka eivät päädy meidän valikoimiimme lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Tyhjennysten yhteydessä tarjoamme kaikkea arvioinneista ja myyntiavusta myös täydellisiin kokonaispaketteihin sisältäen esimerkiksi tyhjennyksen lisäksi myös loppusiivouksen.

Koska jokainen tyhjennys, irtaimisto ja tilanne on aina yksilöllinen, räätälöimme jokaisen ratkaisun juuri teidän tarpeisiinne. Tavoitteemme on, että molemmat osapuolet tuntevat olonsa tyytyväisiksi!

Otamme vastaan

Otamme vastaan huonekaluja, tavaroita ja esineistöä. Pyynnöstä ja tilanteen mukaan teemme myös talojen ja tilojen tyhjennyksiä. Kaiken ei tarvitse sopia meidän valikoimiimme, pidämme huolen loppujen tavaroiden kierrätyksestä tai hävittämisestä.
Otathan yhteyttä!

Arviot ja Luennot

Me teemme myös arviointeja yksilöllisille esineille sekä järjestämme luentoja antiikista ja sisutuksesta. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjousta palveluistamme!


Toimialue

Toimialueemme ulottuu koko Suomeen. Vain veneellä saavutettavia tyhjennyskohteita voimme ottaa tällä hetkellä vastaan vain Turun saaristossa ja mahdollisesti Länsi-Uudenmaan saaristossa.Sähköposti: villavintagesecondhand@gmail.com


Puhelin: 050 576 4477
Facebook: @villavintagesecondhand
Instagram: