Köp- och Levernsvillkor/ Ehdot

Köp- och Leveransvillkor

Ikraft från och med 01.05.2020.

Nätbutiken

Villa Vintage Ab (FO-nummer 3086958-3) säljer produkter till myndiga privatpersoner i hela världen. Produkternas pris inkluderar mervärdesskatt eller vinstmarginalbeskattning för begagnade varor. Vi förbehåller oss rätten att justera priser och leveranskostnader.

 


Kontaktuppgifter

Tel: 0505764477
E-mail: villavintagesecondhand@gmail.com


Adress: Lagganäsvägen 20, 21650 Lillandet
Adress #2: Seuratie 2, 21650 Lillandet

Beställningar

Du kan beställa produkter i nätbutiken genom att plocka dem i din kundkorg och sedan betalar kundkorgens innehåll vid kassan. All information om kunden behandlas konfidentiellt. De uppgifter som vi begär i samband med beställningen används enbart för att leverera beställningen eller för att reda upp oklarheter i den. När du beställer från nätbutiken förutsätter vi att du har bekantat dig med och godkänt leveransvillkoren som gäller vid den tidpunkten.

 

Betalning/ 

Efter en lyckad betalning får du omedelbart information om att betalningen kommit in och du får en orderbekräftelse per e-post.

 

Betalningssätt

Bankbetalning
Det går att betala med alla finländska bankförbindelser. Du kan betala med Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Oma Säästöpanki, Andelsbanken, POP-banken, Sparbanken, S-banken och Ålandsbanken. Som mottagare för betalningen står Checkout Finland Oy, som vidarebefordrar betalningen till Villa Vintage Ab. Från webbshopen skickad u direkt vidare till din egen bank för en trygg betalning.

Villkor

 

Kreditkortsbetalning

Du kan betala dina inköp på webbshopen med Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - och American Express -kort. I vår webbshop går det att använda internationella Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - och American Express SafeKey -identifieringstjänster. 


Mobilbetalning

Pivo

Villkor

MobilePay

Villkor

 Siirto
         Villkor

Faktura- och delbetalning/ 

Collector
Ehdot
Jousto
Ehdot
OP Osta laskulla
Ehdot
AfterPay
Ehdot
Maksutavat

 

Beställnings- och betalningsbekräftelser

Leveranser och kostnader

Matkahuolto och Posti
Vi levererar huvudsakligen med Matkahoulto eller Posti och till hela världen. Postkostnaderna som anges i webbutiken är dock explicit ämnade för leveranser till adresser i Finland. Kontakta oss gärna om det är någonting ni är osäkra på rörande frakten så löser vi det. 

Stora möbler levereras i regel inte med Matkahuolto eller Posti utan dessa kör vi ut själva. Se närmare information nedan om fraktkostnaderna. Ifall ni väljer frakt med oss så kontaktar vi er skilt för att komma överens om en passande tid och plats.

Avhämtning från butiken i Nagu
Det går bra att hämta upp beställningen hos oss i butiken under våra öppethållningstider. Upphämtning i Nagu utanför normala öppethållningstider löser sig i regel också. Avhämtning från butiken eller Kyrkbacken i Nagu är alltid gratis.

VILLA VINTAGES EGNA LEVERANSER

Hemleverans Nagu
Vi erbjuder gratis hemleverans för alla beställningar över 70€ till adresser i Nagu, vilka har bilväg ända fram. Leverans till adresser bakom förbindelsebåtar och färjor räknas inte, men kontakta oss så löser vi också det.

Hemleverans Åbo med omnejden 
Vi levererar också enligt överenskommelse minst en gång i veckan till Pargas, St: Karins och Åbo med omnejd. Då är fraktkostnaden 10€ och gratis för beställningar över 100€.

Huvudstadsregionen och Västra Nyland
Vi levererar också möbler och större beställningar till huvudstadsregionen och västra nyland minst en gång i månaden. Fraktkostnaden är då alltid 60€/ beställning. 

Hemleverans till Vasa med omnejd samt

Vi kan vid behov även leverera möbler till Vasa med omnejd. Frakten är då alltid 170€/beställning.

Hemleverans Tammerfors med omnejd

Vi kan vid behov även leverera möbler till Vasa med omnejd och Tammerfors med omnejd. Frakten är då alltid 120€/beställning.

Leverans till Åland

Vi levererar även paket till Åland. Möbler levereras i regel inte men under sommarmånaderna kan det även finnas möjlighet att få en del möbler levererade till Åland, ta kontakt och fråga!

Öar i Åbolands skärgård utan fast vägförbindelse

Vi levererar även till öar i Åbolands skärgård som är utan fast vägförbindelse. Fraktpriset beror då på avstånd och vikt. Ta kontakt för närmare kostnadskalkyl!

Leveranstid

Vår normala leveranstid inom Finland varierar mellan 3-5 dagar och tiden beror på beställningen och leveranssättet. Närmare tider meddelas i samband med produktalternativen. Vi ansvarar inte för förseningar på grund av oöverstigliga hinder eller indirekta olägenheter som förseningarna orsakat. Vi informerar på vår nätbutiks hemsida om avvikande leveranstider.
Våra egna leveranser hemleveranser har egna, unika tidtabeller som vi kommer överens om med enskilt med varje kunden.

 

Bytes- och returrätt

Oanvända produkter har obegränsad returrätt i 14 dagar. Produkten måste returneras i sin förpackning med alla tillhörande delar intakta. Många av våra produkter skickas iväg med en hologrambild eller etikett som måste vara intakt för att du skall kunna returnera varan. 
Om du vill returnera varan, vänligen mejla villavintagesecondhand@gmail.com så skickar vi närmare instruktioner om hur du returnerar. Vi ersätter inte fraktkostnader på returer.

Uppge namn, telefonnummer och ordernummer i din retur, samt kontonummer om du redan betalat för varan.

 

Returadress:
Villa Vintage 
Laggarnäsvägen 20
21650 Lillandet

Problemsituationer

Ifall att produkten har kommit bort eller blivit skadad under transporten eller om den i övrigt inte motsvarar din beställning ska du senast inom 14 dagar meddela felet till dem som nämns i bytes- och returvillkoren. Om paketet har blivit skadat i posten ska du omedelbart göra en reklamation om produkten till Posti/ Matkahuolto.

 

ODR- länk: http://ec.europa.eu/odr

Övernatta hos oss!

Skolans elevhem har blivit ett litet hotell. Ring och boka rum eller boka direkt via booking.com.
Vi har öppet året runt!

Boka Rum