Vi köper

Vi köper

Vi köper också dödsbon och olika typer av bohag eller enskilda objekt, tveka inte att ta kontakt för en prisuppskattning. Tömningarna utförs med stort fokus på hållbarhet och återvinning. Ingenting slängs i onödan och saker vi inte tar in i vårt sortiment donerar vi till välgörenhet.

I samband med bohagstömningar av olika slag erbjuder vi allt från värdering och försäljningshjälp till kompletta helhetslösningar som exempelvis inkluderar slutstädning.

Eftersom varje bohag och situation är unik skräddarsyr vi lösningar för just ditt behov. Vårt mål är att båda parter skall känns sig nöjda och trygga med affären.

Vi tar emot

Vi tar emot möbler, saker och bohag och kan på begäran också hämta och tömma på plats om situationen så kräver. Allting kanske inte platsar i vårt utbud men i sådana fall ser vi också till att sakerna ges vidare till återvinning eller välgörande ändamål.
Ta kontakt!

Värderingar och föreläsningar

Vi utför också värderingar av enskilda föremål, håller föreläsningar om antikviteter och loppis samt utför inredningsarbeten.

Tveka inte att ta kontakt och be om en offert!


Vårt verksamhetsområde

Vårt verksamhetsområde sträcker sig över hela Finland, tömningar ute på öar som kräver tillgång till båt utför vi i regel enbart i Åbolands skärgård, med vissa undantag för Västra Nylands skärgård.E-post: villavintagesecondhand@gmail.com


Telefon: 050 576 4477
Facebook: @villavintagesecondhand
Instagram: villavintagesecondhand

Övernatta hos oss!

Skolans elevhem har blivit ett litet hotell. Ring och boka rum eller boka direkt via booking.com.
Vi har öppet året runt!

Boka Rum