Om oss

Vår vision är att kunna erbjuda personliga, hållbara och tidlösa produkter med historisk förankring. Vi säljer väl utvalda antikviteter samt vintage och design produkter.

Vi på Villa Vintage lägger stor vikt vid hållbar konsumtion och slow living, vi vill helt enkelt värna om vår miljö lite extra och bidra till en mer hållbar konsumtion.

Just nu har vi ingen stadigvarande adress utan huserar tillfälligt i Simonby föreningshus och i en hamnbod vid Nagu gästhamn. Vårt mål är dock att så småningom få en permanent adress i Nagu.

Under april- maj kommer vi inte ha några officiella öppethållningstider, men man kan komma och besöka oss i Simonby på begäran. Det är bara en liten del av vårt utbud som finns i webbshoppen.

Tveka inte att ta kontakt!

Vi tar emot

Vi tar emot möbler, saker och bohag och kan på begäran också hämta och tömma på plats om situationen så kräver. Allting kanske inte platsar i vårt utbud men i sådana fall ser vi också till att sakerna ges vidare till återvinning eller välgörande ändamål.

Ta kontakt!

Vi köper

Vi köper dödsbon och olika typer av bohag eller enskilda objekt, tveka inte att ta kontakt för en prisuppskattning.

Tömningarna utförs med stort fokus på hållbarhet och återvinning. Ingenting slängs i onödan och saker vi inte tar in i vårt sortiment donerar vi till välgörenhet.

I samband med bohagstömningar av olika slag erbjuder vi allt från värdering och försäljningshjälp till kompletta helhetslösningar som exempelvis inkluderar slutstädning.

Eftersom varje bohag och situation är unik skräddarsyr vi lösningar för just ditt behov. Vårt mål är att båda parter skall känns sig nöjda och trygga med affären.

Värderingar och föreläsningar

Vi utför också värderingar av enskilda föremål, håller föreläsningar om antikviteter och loppis samt utför inredningsarbeten. Tveka inte att ta kontakt och be om en offert!

Hyra

Det går bra att hyra exempelvis rekvisita för fotograferingar etc. av oss. Hyran är 20% av priset för 1-5 dagar och 30% om det går över 5 dagar. Ta kontakt!

Vårt verksamhetsområde

Vårt verksamhetsområde sträcker sig över hela Finland, tömningar ute på öar som kräver tillgång till båt utför vi i regel enbart i Åbolands skärgård, med vissa undantag för Västra Nylands skärgård.

Våra produkter

Produkterna är andrahandsprodukter och det betyder att det kan finns spår av användning. En del produkter har också många år på nacken och kraven på slutprodukten motsvarar kanske inte alltid dagens standard för första sorteringen. Små skrapor, luftbubblor och sådant som kan klassas som normalt slitage kan förekomma, vi försöker dock återge produktens skick så noggrant som möjlig och eventuella nagg och större skador anges alltid.

Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för begagnade varor.

Kontaktuppgifter

E-post: villavintagesecondhand@gmail.com
Telefon: 050 576 4477
Facebook: @villavintagesecondhand
Instagram: villavintagesecondhand

Language
Swedish
Open drop down